Word jij onze nieuwe 3D Meettechnicus/QA Medewerker die met passie en vol enthousiasme aan de slag wil gaan met het plannen, programmeren en uitvoeren van complexe metingen, het kalibreren van meetmiddelen en het verrichten van de ingangscontrole en afhandeling daarvan met de leverancier? Heb jij de ervaring met meettechniek? Ben jij op zoek naar een technische uitdaging en heb je een probleemoplossend vermogen? Dit alles om een hoge mate van kwaliteit te realiseren. Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden je een leuke baan aan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

3D Meettechnicus/QA Medewerker


Wat ga je doen?
Als meettechnicus voer je metingen uit en vervolgens stel je hiervan de meetrapporten op. De afwijkingen bespreek je met onze vakkundige medewerkers, werkvoorbereiding en de afdelingschefs. Je adviseert de klant en engineering over klantspecificaties, maatvoering en toleranties. Je draagt zorg voor een goede registratie in het kwaliteitsinformatiesysteem en je beheert de meetgegevens ten behoeve van de analyses die je ook zelf uitvoert. Je hebt aantoonbare kennis van maatvoering en vorm- en plaattoleranties. Daarnaast voer je overige werkzaamheden uit als QA Medewerker zoals ingangsinspectie, eindinspectie en klachtenbehandeling. Ook ben je verantwoordelijk voor het kalibreren van onze meetmiddelen.


Wat breng je daarvoor mee?
Je bent nauwkeurig en analytisch. Je werkt secuur en gestructureerd. Je hebt goede communicatieve eigenschappen om je bevindingen te bespreken met collega’s en leveranciers. Je bent in staat om te adviseren over haalbaarheid van specificatie: de mate waarin maatvoering en toleranties gespecificeerd is. Je hebt ervaring met kwaliteitssystemen, zoals: SPC en MSA. Je bent kwaliteitsbewust en klantgericht. Je werkt graag samen in een team.

Verder heb jij:

Een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van
  fijnmechanica/werktuigbouwkunde;
Kennis van en ervaring met montage, lassen, verspanen en plaattechniek;
Ervaring en opleiding met Wenzel 3D meetmachines en overige meetmiddelen;
Opleiding in geometrische meettechniek en vorm en plaattoleranties;
Kennis en ervaring in de statische verwerking van meetdata (SPC-Cpk-Cp);
Kennis en affiniteit van en met techniek en kwaliteitseisen;
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als
  schriftelijk;
Relevante werkervaring in een soortgelijke functie.


Waar ga je dit doen?
INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 115 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages, gemaakt inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.


Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.


Wat krijg je er voor terug?

Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in
  verandering.
Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.


Enthousiast geworden?
Ben jij de 3D Meettechnicus/QA Medewerker die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons (Valerie en Elly) op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl.