INNO-Metaal B.V. / INNO-assembly B.V. in Eindhoven is een betrouwbare toeleverancier van fijn plaatwerk onderdelen voor vooral de medische, elektronische en reprografische industrie. De organisatie is de laatste jaren explosief gegroeid mede door de uitbreiding van activiteiten die zich nu niet alleen richt op het produceren en leveren van plaatwerk maar ook op het leveren van (sub) assemblies en complete systemen inclusief ontwikkeling en engineering. De in meer dan 30 jaar opgebouwde kennis en het hoge kwaliteitsniveau van INNO-metaal BV heeft geleid tot partnerships met diverse grote industriële bedrijven. Op dit moment werken er ongeveer 145 gekwalificeerde medewerkers bij INNO-metaal BV.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

Accountmanager binnendienst  (fulltime)

In deze functie ben je de verbindende schakel tussen bestaande klanten en de interne organisatie. Klanten kunnen bij jou terecht wanneer zij vragen hebben over hun orders en je zorgt ervoor dat die vragen naar tevredenheid worden beantwoord. Tot jouw taken behoort onder andere:

• Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant waarbij je in staat moet zijn vertrouwen te winnen en een klantrelatie op te bouwen.
• Je bent in nauw overleg met klanten;  voor opvolging uitstaande leveringen en je bent het aanspreekpunt voor ordervragen.
• Je volgt en begeleidt verkooporders tot moment van levering in nauwe samenwerking met je binnendienst collega’s.
• Je zorgt er voor dat contracten en orders met de klanten up-to-date zijn en correct in het ERP verwerkt zijn.
• Je fungeert als vraagbaak en probleemoplosser voor de klant, planning en logistiek.
• Je bent een teamspeler en in staat intern de wegen te bewandelen om de juiste informatie te brengen en te halen.
• Je kunt met klanten in het Engels en Duits communiceren.

Om deze en andere taken te kunnen volbrengen denken wij dat je naast de drang om gestructureerd te werken ook de drive moet hebben om zelf dingen te ontdekken en uit te zoeken. Dit alles vanuit het belang van klantgedrevenheid, en om hen secuur te helpen. Wij vragen daarom bij voorkeur HBO werk-denk niveau. Om onze klanten en markt te begrijpen is een afgeronde opleiding HBO technische bedrijfskunde, een opleiding waaraan wij denken welke je gevolgd zou kunnen hebben of vergelijkbaar. Affiniteit met commercie en techniek is noodzakelijk. Wanneer je reeds ervaring hebt opgedaan tijdens een stage of eerder verworven werkervaring in een technisch productie/ maak omgeving heeft dit een pré.
 
We zien deze functie ook geschikt voor een HBO starter met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen sales of andere disciplines van onze organisatie.


Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur of mail dan je sollicitatie naar:
INNO-metaal BV
T.a.v. Mevr. V. Wolters, HR-officer
Hooge Zijde 6, 5626 DC Eindhoven tel: 040-2629233
E-mail: valeriewolters@inno-metaal.nl