Word jij onze nieuwe Business Intelligence Analyst die ons gaat helpen te sturen op basis van data? Vind jij het leuk om te werken met SAP Business Objects en Oracle database? Wil jij werken in een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Business Intelligence (BI) Analyst


Wat ga je doen?
Als Business Intelligence Analyst ben jij de expert die de organisatie steeds slimmer maakt door het optimaal inzetten van data. Je bent verantwoordelijk voor de structurele verbeteringen van de juiste informatievoorziening door het zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten van tools om koppelingen te kunnen maken met verschillende systemen. Met als resultaat een betere sturing en opvolging binnen het bedrijf. Je geeft advies over specificaties en wensen van de interne klant op volledigheid en nut voor de organisatie. Je haalt zelf de requirements op en vertaalt deze naar functionele specificaties voor een rapportage, document of dashboard. Deze stel je op, test je en pas je aan, zowel op front-end als op back-end. Hiervoor ontsluit je data uit verschillende bronnen. Je voert hierin data analyses uit m.b.v. Sap Busines Objects en Query’s in verschillende omgevingen (Oracle, SQL server, VBA). Daarnaast onderhoud je het datawarehouse, de structuur van rapportages en documenten. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van je eigen werkzaamheden op gebied van budgettering en planning. Als enige in je rol, heb je veel zelfstandigheid in je werk. Je hebt nauwe contact met je interne collega’s en externe klanten, bijv. ERP systeem en IT consultants. Je rapporteert en adviseert aan de directie.


Wat breng je daarvoor mee?
Je bent gedreven, analytisch en secuur om de juiste koppelingen met verschillende data en systemen te maken. Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met data en systeem programmering te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Je bent in staat om de vraag achter de vraag naar boven te krijgen en vindt het leuk om rapporten en systemen te optimaliseren. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je bent in staat zelfstandig te werken en te leren.

Verder heb jij:
- Een afgeronde hbo opleiding in de richting Toegepaste Wiskunde, Informatica of Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie. 
- 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
- Ervaring met SAP Business Objects en Oracle database.
- Ervaring met Data- en Procesmodelleren.
- Een positieve, kritische instelling gecombineerd met uitgesproken communicatieve vaardigheden.
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Waar kom je te werken?
INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft ruim 100 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.


Wat bieden we jou?
- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
- Ruimte om zelf met initiatieven te komen en deze uit te voeren.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
 

Solliciteren?
Ben jij de Business Intelligence Analyst die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie Wolters (HR-officer) 040-7600954 en Elly Wijffelaars (HR Business Partner) 040-2629230 of mail naar HR@inno-metaal.nl.