Maak jij van een plaat een mooi staaltje vakwerk. Wil jij zelfstandig aan de slag met RVS, staal en aluminium plaatwerk en vind je het leuk om veelzijdig bezig te zijn? In onze organisatie vind je uitdaging genoeg! We hebben een diversiteit aan producten en mooie klanten waar we aan mogen leveren. Ben jij de vakman of leerling die we zoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CNC Operator 

Wat ga je doen?

Als CNC operator maak je complexe plaatwerkproducten in kleine en middelgrote series. Je hebt kennis op het gebied van bewerken, vervormen en verbinden van plaatwerk metaal. Je kent de werking van verschillende soorten CNC/NC machines, je kan de programma's instellen, onderhoud voeren en ombouwen.

Je volgt de planning en bewerkt zelfstandig een product met behulp van de werktekeningen en werkinstructies. Dit dient binnen de gestelde normtijd te gebeuren volgens de aangegeven normen en kwaliteitseisen. Daarnaast stem je onderling in teamverband af wie wat gaat maken en voer je diverse kwaliteitscontroles met je collega’s uit door het meten en controleren van de gemaakte producten. Je leeft de regels van Arbo, veiligheid, welzijn en milieu na en zorgt dat je werkplek schoon is volgens het 5S principe.

 

Wat breng je daarvoor mee?

- Een afgeronde mbo opleiding niveau 2/3 plaatwerk of soortgelijke richting, of je bent bereid deel te nemen aan een BBL opleiding met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen de organisatie.
- Affiniteit met techniek.
- Ervaring met meten en tekening lezen of bent bereid dit te leren.
- Je bent kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail.
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 135 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat krijg je er voor terug?

- Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf
- Professionele begeleiding
- Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring
- 27 vakantiedagen per jaar en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld
-.Een werkweek van 38 uur
- Een werkplek waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat graag wil.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de CNC operator die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail HR@inno-metaal.nl.