Word jij onze nieuwe Inside Sales Accountmanager die klant gedreven is, die precies weet hoe klantrelaties op te bouwen en vertrouwen weet te winnen? Heb je affiniteit met techniek? Vind jij het leuk om met klanten mee te denken in de beste oplossing en maatwerk te leveren, dan zijn wij op zoek naar jou! En bieden we je een ideale baan om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Accountmanager binnendienst

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de spin in het web. Door je klantgedrevenheid ben je de vertegenwoordiger vanuit de klant richting de interne organisatie. Klanten kunnen bij jou terecht wanneer zij vragen hebben over hun orders. Jij zorgt ervoor dat die vragen naar tevredenheid worden beantwoord en dat het orderproces optimaal verloopt. Als het eerste aanspreekpunt voor de klant ben je in staat zijn vertrouwen te winnen en een klantrelatie op te bouwen. Je volgt en begeleidt verkooporders tot moment van levering in nauwe samenwerking met je binnendienst collega’s. Je zorgt er voor dat contracten en orders met de klanten up-to-date zijn en correct in het ERP verwerkt zijn. Je fungeert als vraagbaak en probleemoplosser voor de klant, planning en logistiek. Je bent een echte teamspeler en in staat intern de wegen te bewandelen om de juiste informatie te brengen en te halen.

Wat breng je daarvoor mee?
Jij als persoon bent commercieel ingesteld met een nauwkeurige en detaillistische blik op je werk en dat van anderen. Je werkt secuur en  gestructureerd en hebt de drive om zelf dingen te ontdekken en uit te zoeken. Dit alles om klanttevredenheid te realiseren. Wij vragen daarom bij voorkeur een HBO werk-denk niveau. Wanneer je reeds ervaring hebt opgedaan tijdens een stage of eerder verworven werkervaring in een technisch productie/maak omgeving heeft dit een pré.

Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO opleiding richting technische bedrijfskunde, commerciële economie of gelijkwaardig;
• Affiniteit met commercie en techniek;
• Je communiceert met klanten in het Nederlands, Engels en Duits, zowel mondeling als schriftelijk.

Waar ga je dit doen?
INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 115 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Wat krijg je er voor terug?
• Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
• Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
• Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
• Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
• Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
• We zien deze functie ook geschikt voor een HBO starter met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen sales of andere disciplines van onze organisatie.

Enthousiast geworden?
Ben jij de Inside Sales Accountmanager die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons (Valerie en Elly) op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl.