INNO Metaal & Assembly wil als system integrator haar klanten sterker maken met innovatieve, mechatronische producten. Vanuit specialistisch fijn plaat- & laswerk worden complete assemblages gemaakt inclusief besturingen, aandrijvingen en geavanceerde software. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van high-end mechatronische oplossingen.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:
Key Account Manager

Het is jouw opdracht om de samenwerking met Key Accounts zoals Philips Healthcare of Elekta verder uit te bouwen en te verstevigen. Je vormt de spil tussen de klanten en de interne organisatie bij INNO. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Jouw succes is over 1 jaar terug te zien in een significante verbetering van de klantbeleving, die door de klanten zelf gemeten wordt. Zo ben je een drijvende kracht achter de groei van INNO!

Hoe ga je dat aanpakken?
Je maakt voor jezelf én INNO een succes van deze unieke job door je commerciële en strategische vaardigheden te combineren met projectervaring en technische kennis. Je werkt vanuit het kantoor in Eindhoven. Gedeeltelijk thuis werken is mogelijk.

In eerste instantie verdiep je je volledig in de klantbehoeften en het uitbouwen van de bestaande, complexe Key Accounts zoals Philips Healthcare of Elekta. Later kunnen daar nieuwe klanten bijkomen in de medische- en agri & foodindustrie. Van scale ups tot grote internationale spelers met een diversiteit aan beïnvloeders, decision makers en stakeholders.

Een excellente klantbeleving vraagt een goede mix tussen soft skills en hard facts. Met inlevingsvermogen, duidelijkheid en daadkracht intensiveer je de relatie met klanten van uitvoerend tot directieniveau. Je weet nieuwe ingangen te vinden bij allerlei disciplines. Denk aan: Global Commodity Managers, NPI Buyers, operational buyers, logistiek, engineering, QA, R&D, productie en projectmanagement. Jouw circle of influence bij één klant kan bestaan uit meer dan 50 contactpersonen! Voor jou de kunst om al deze neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.

Als spil tussen de klant en INNO draag je de verantwoording voor een gestroomlijnde opstart en aanpak van nieuwe projecten. Je begrijpt en leest CAD-tekeningen en 3D-modellen, brengt offertes uit, maakt kostprijsberekeningen en overziet de volledige supply chain. Zowel bij INNO als bij de klant. Bij de bouw van prototypes zit je er bovenop. Met behulp van moderne communicatiemiddelen onderhoud je intensieve contacten met de (internationale) stakeholders. Het fysiek bezoeken van klanten komt slechts sporadisch voor aangezien je veelal werkt met vaste contactpersonen.

Het realiseren van een nieuw project vergt geduld en doorzettingsvermogen. Die lange adem is jouw kracht. Je neemt je collega’s (product engineers, customer service, productie) op motiverende wijze mee in dit proces en laat je niet van de wijs brengen. In de vaak pittige onderhandelingstrajecten sta je je vrouwtje of mannetje en kies je voor een effectief samenspel met de creatieve en technische Managing & Sales Director, Gertjan van den Hazelkamp. Samenwerking als een geolied team vormt de basis voor de verdere groei van INNO Metaal & Assembly en daarmee het verstevigen van haar bestaansrecht voor haar wereldwijde klanten.

Wat breng je mee?
- Houdt van technische uitdagingen en kan, vanuit helikopterview, complexe zaken simpel maken.
- Minimaal hbo-opgeleid (wtb/mechatronica); ervaring met projectmatig werken in de maakindustrie.
- Kan duurzame, strategische relaties bouwen met grote internationale, industriële accounts.
- Werkt graag met cijfers, is handig met Excel, heeft ervaring met opstellen contracten
- Komt met ideeën en initiatieven, weet mensen mee te krijgen, denkt in kansen en mogelijkheden.
- Communiceert vlot in Nederlands en Engels. Duits is een pré.

Wat bieden we jou?
- Werken binnen een ambitieuze, organisatie; trots en bescheiden
- Bevlogen collega’s en uitdagende klanten in een internationaal speelveld
- No-nonsens familiebedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling
- Actieve personeelsvereniging; steeds andere activiteiten zoals solextour, golf clinic, barbecue, weekendje weg met ‘aanhang’ etc.
- Werkweek van 4 dagen is mogelijk, mits 5 dagen telefonisch bereikbaar voor je klant

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in de fucntie van Key Account Manager? Wij hebben deze procedure uitbesteed aan Velde, via deze link kun je solliciteren:

Vacature Key Account Manager bij Inno Metaal & Assembly