Word jij onze nieuwe Kwaliteitsmanager die de organisatie wil adviseren over en een bijdrage wil leveren aan het realiseren van het kwaliteitsbeleid van INNO? Dit mede door het coördineren van de ontwikkeling en het onderhouden van het kwaliteitssysteem, het stimuleren van verbeterprocessen en zorgdragen dat wordt voldaan aan de gestelde (klant)eisen, normen en wetgeving. Wil jij de kwaliteit van onze organisatie verder naar een hoger niveau tillen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kwaliteitsmanager                   


Wat ga je doen?
Als kwaliteitsmanager geef je leiding en ben je verantwoordelijk voor (interne) processen die bijdragen aan de hoge kwaliteitsnorm die voor INNO geldt. Je onderhoudt contacten met internationale klanten en leveranciers over kwaliteit- en milieuvoorschriften en de opvolging daarvan. Je stuurt aan op de invoering en realisatie van verbeterprocessen met het doel de productkwaliteit te verbeteren. Je bent samen met je team, bestaande uit 3-4 medewerkers, de verbindende schakel tussen klant, productie en engineering. Hierbij geef je advies over of initieer je verbeterprojecten op procesbeheersing en uiteindelijk daarmee de productkwaliteit. Je creëert mede bewustwording in de productie als het gaat om de kwaliteits- en milieunormen en het realiseren hiervan door heldere rapportages. Daarnaast organiseer en begeleid je diverse interne en externe audits en draag je zorg voor de daaruit voortkomende zaken. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de (internationale) regelgeving en past deze toe op het organisatiebeleid. Je rapporteert aan de directie.


Wat breng je daarvoor mee?
Kwaliteit en procesbeheersing is echt jouw ding. Je bent enthousiast gedreven, accuraat en klantgericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om met je collega’s en klanten in gesprek te gaan. Je bent daadkrachtig en vastberaden als het gaat om het verbeteren van kwaliteitsaspecten. Daarnaast heb je een ruime ervaring met kwaliteit verbeterprocessen opgedaan en heb je daarvoor benodigde opleidingen gevolgd, zoals: Black Belt, Six Sigma, Lean etc. Je bent bekend met APQP, PFMEA, PPAP, FAI, MSA, SPC en 8D methodieken.

Verder heb jij:

Een HBO werk- en denkniveau;
Kennis van en ervaring met kwaliteitsborgingssystemen, meettechniek, SPC en
  auditprocessen;
Ruime ervaring met ISO9001/14001 certificeringen;
Ervaring als auditor;
Een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
Ervaring in een soortgelijke functie en/of productie bedrijf is een pre.


Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 115 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.


Wat krijg je er voor terug?

Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in
  verandering.
Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.


Enthousiast geworden?

Ben jij de Kwaliteitsmanager die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons (Valerie en Elly) op 040-2629233 of mail naar HR@inno-metaal.nl.