Ben je de Manager S&OP (Sales en Operations Planning) die kan verbinden op menselijk vlak, bruggen kan bouwen en kritische vragen durft te stellen? En weet je hierdoor anderen mee te krijgen en te motiveren om de order-/supply chain processen te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

                        Manager S&OP

Wat ga je doen?

In de rol van Manager S&OP ben je verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen, begeleiden en implementeren van processen om het integraal S&OP proces te optimaliseren. Je hebt de taak om dit proces verder te stroomlijnen en de samenwerking tussen de diverse betrokken partijen naar een hoger niveau te brengen. Je kan goed schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast ben je in staat om de werkwijze van het planningssysteem te vertalen naar de werkvloer en ben je de “linking pin” tussen verkoop en operatie. Je stuurt het team van Inside Sales (3) en Planning (2) aan. Je ziet toe op de processen van verkoopbinnendienst en planning en stuurt deze waar nodig bij. Daarnaast heb je frequent contact met inkoop en productie. Binnen afzienbare vragen we je mee te denken in de keuze en implementatie van een nieuw planningsysteem. Je hebt het vermogen om in een veranderende organisatie dit cruciaal proces mee te professionaliseren. Je denkt in oplossingen en weet je resultaten transparant te maken. Je rapporteert direct aan de directie.  

 

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt een probleemoplossend en analytisch vermogen. Je gaat geen uitdaging uit de weg, je bent kritisch en resultaatgericht. Je opereert op managementniveau, en kan goed omgaan met een grote diversiteit aan onderwerpen.


Je hebt:

- een afgeronde HBO of WO opleiding.
- tenminste 7 jaar operationele ervaring in S&OP management.
- ervaring als projectmanager en verandermanager.
- uitstekende kennis van ERP systemen, planningsmodules en MS Excel.
- goede communicatieve vaardigheden.
- een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Duitse taal is een pré.

 

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 140 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Een toeleverancier met fabricage en montage in één. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen, toe te leveren aan klanten hoofdzakelijk in de medische industrie. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de Manager S&OP die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.