Voel jij je thuis bij een innovatief bedrijf, waar vakmanschap en servicegerichtheid de standaard zijn? En ben jij graag betrokken bij zowel de ontwerpfase, de productie en de service naar de klant? Check dan snel deze diverse functie van Manufacturing Engineer.

                  Manufacturing Engineer


Wat ga je doen?

Als Manufacturing Engineer zorg je ervoor dat de werkzaamheden op onze projecten goed georganiseerd en soepel verlopen. Afhankelijk van het project of de fase, ben je verantwoordelijk voor het 3D ontwerpen in Solidworks, voor het perfect voorbereiden van de productie werkpakketten en voor het begeleiden van de werkpakketten in het productieproces. Je werkt nauw samen met je collega’s van Engineering en je hebt veel contact met de uitvoering, sales, inkoop, kwaliteit, planning en klanten. Daarnaast schakel je makkelijk tussen serieproductie, waarbij jij altijd meedenkt in hoe het nog beter kan, en nieuwe producten waarbij je zorgt dat deze goed geïntroduceerd worden in de productie. Van nature denk jij mee in de maakbaarheid van een product en toon je initiatief om zo uiteindelijk de klant een nog beter eindresultaat te leveren.

Ons bedrijf groeit in nieuwe producten, de projecten zijn complex en interessant in onze high tech omgeving. Geen dag is hetzelfde. Volop uitdaging dus om vanuit jouw visie en ervaring bij te dragen in jouw vakgebied.

 


Wat breng je daarvoor mee?

Je bent initiatiefrijk en creatief. Je denkt altijd 5 stappen vooruit en verrast ons en onze klanten met slimme oplossingen. Je bent rechtdoorzee, een samenwerker, enthousiast en gedreven. Je vindt het leuk om je in een eindproduct en de eindmarkt van onze klant te verdiepen, om zo de klant de beste oplossing te bieden. Je gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook onder een wat hogere werkdruk, heb jij alles onder controle. Je bent positief kritisch en communicatief sterk. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en behaal je graag resultaten.

Jij draagt graag bij ‘aan het grotere geheel’ en haalt er plezier uit om flexibel met je functie om te gaan. Als het project het vraagt ben jij net zo makkelijk een periode wat meer als ontwerper aan het werk of de volgende periode wat meer als Werkvoorbereider.

Je hebt:

- minimaal een technische mbo 4-opleiding afgerond;
- relevante werkervaring in een productieomgeving;
- kennis van Solidworks/CAD programma’s;
- een goede kennis van programma's zoals PDM en ERP-systemen, bij voorkeur Glovia;
- een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. De Duitse taal is een pré.

 

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 140 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Een toeleverancier met fabricage en montage in één. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te blijven vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

 

Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de Manufacturing Engineer die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.