Ben jij gedreven in techniek? En heb jij altijd al innovatieve, higtech producten willen samenstellen en assembleren? Als Mechatronica Monteur ben jij verantwoordelijk voor het bijdragen aan een hoogwaardig eindproduct voor onze klanten over de hele wereld.

         Mechatronica Monteur

Wat ga je doen?

Als Mechatronica Monteur stel je zowel fijn mechanische als elektrotechnische onderdelen samen tot een compleet eindproduct. Zo pas jij dagelijks jouw kennis en kunde in het gehele proces volgens de aangegeven richtlijnen en technische specificaties toe.

Met een collega monteer je de patiënten tafel  voor een zeer geavanceerde scan- en bestraling apparatuur. Een zeer complexe MRI tafel waar je gedurende 2 weken aan werkt. Je assembleert zowel de sub-assemblies als het complete systeem zelfstandig volgens instructies en werktekeningen. Je bent naast de mechanische delen ook verantwoordelijk voor het elektronisch aansluiten van diverse componenten in het systeem. Je voert tussentijds controles/testen uit, je registreert de testresultaten en je helpt mee bij het inpakken van de eindproducten. Een afwisselende baan, waarin we veel tijd en energie steken in jouw ontwikkeling.
 

Wat breng je daarvoor mee?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven monteurs, die oplossingsgericht kunnen werken. Daarnaast ben je gestructureerd, kwaliteitsbewust en hebt oog voor detail. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

Verder heb jij:

- Minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 2 in de richting van Mechatronica, Automotive of Werktuigbouwkunde;
- Affiniteit met techniek. Interessante werkervaring is een pré;
- Een goede beheersing van montagetechnieken en kun je goed vanuit tekeningen werken;
- Goede vaardigheden in de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

 

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 140 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de Mechatronica Monteur die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.