INNO-metaal/ INNO-assembly B.V. in Eindhoven

is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van complexe fijnmechanische onderdelen, mechatronische modules en systemen, van conceptontwikkeling tot gereed product. INNO-metaal fabriceert metaalonderdelen. INNO-assembly draagt zorg voor het monteren, samenstellen, afregelen en testen van sub-assemblies tot complete hoogwaardige elektronische units.

De in meer dan 30 jaar opgebouwde kennis en het hoge kwaliteitsniveau van INNO-metaal B.V. heeft geleid tot partnerships met diverse grote industriĆ«le bedrijven. Op dit moment werken er ongeveer 135 gekwalificeerde medewerkers bij INNO-metaal B.V. De afdeling assemblage kwaliteit bestaat uit ruim 25 montagemedewerkers, teamleider en mechatronische monteurs.

Kom jij ons bedrijf versterken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren Mechatronisch monteur (fulltime)

Voor een nieuw op te zetten product/ lijn zoeken wij versterking. Het product betreft een compleet nieuw ontwikkeld bestralingsaparaat welke ingezet word bij bestraling tegen kanker. Momenteel bouwen we de proto types van dit aparaat samen met onze engineers en de afdeling assemblage. Komend jaar gaan deze volop in productie. Komende periode willen we daarom dit team gaan uitbereiden. Als teamlid ga je:

- het complete systeem (mee) gaan assembleren

- assembleer je hier ook de sub-assemblies voor

- ingeleerd worden door onze engineers om het systeem te kunnen testen

- en ben je naast de mechanische delen ook verantwoordelijk voor het elektronisch aansluiten van diverse componenten in het systeem

Wil je in aanmerking komen dan vragen we een aantal zaken van je. Je hebt ervaring in bovenstaande werkzaamheden. Je bezit over minimaal MBO werk en denk niveau. Je bent secuur en het maken van kwaliteit is bij jou een vanzelfsprekendheid.

Ben je geĆÆnteresseerd in deze functie, stuur of mail je sollicitatie dan naar:

INNO-metaal B.V.
 t.a.v. Mevr. V. Wolters, HR-officer
 Hooge Zijde 6,
 5626 DC Eindhoven

tel: 040-2629233

E-mail: valeriewolters@inno-metaal.nl