Ben je in staat om het productieproces soepel, efficiënt en storingsvrij te laten verlopen? Bij INNO ga je aan de slag met complexe installaties en machines. Ben jij een technicus in hart en nieren?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

                        Onderhoudscoördinator


Wat ga je doen?

Als Onderhoudscoördinator krijg je een afwisselende en dynamische functie. Je ondersteunt de productie bij het oplossen van technische problemen. Je voert uit of laat (preventief) onderhoud en reparaties uitvoeren of begeleidt deze. Je adviseert over mogelijke technische verbeteringen in het productieproces of aan de technische installaties. Je bent in staat storingsanalyses te maken. Door jouw technische kennis kun je het probleem verhelpen, of schakel je na overleg een servicemonteur van (internationale) leveranciers in. Je stelt een onderhoudsprogramma (jaarplan) op en onderhoudt dit. Kortom je zorgt ervoor dat het machinepark van INNO in topconditie blijft. Je rapporteert aan de Operations Director

 

Wat breng je daarvoor mee?

Met jouw technisch inzicht, organiserend vermogen en doelgerichte persoonlijkheid ben je in staat om technische en organisatorische uitdagingen gedegen en adequaat te doorgronden en op te lossen. Daarnaast ben je in staat om probleem situaties, knelpunten en oplossingen in kaart te brengen om deze vervolgens met de juiste personen te communiceren. Verder bezit je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid.


Je hebt:

- een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting WTB, Elektrotechniek of besturingstechniek;
- enkele jaren relevante werkervaring in een technische productieomgeving;
- een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit;
- affiniteit en ervaring met het initiëren en implementeren van verbetertrajecten;
- een analytisch vermogen en kan goed prioriteiten stellen om te functioneren in een soms hectische omgeving;
- een positieve instelling gecombineerd met uitgesproken communicatieve vaardigheden.


Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft ca. 140 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Een toeleverancier met fabricage en montage activiteiten in één. INNO levert specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages, inclusief besturingen en aandrijvingen, aan klanten hoofdzakelijk in de medische industrie. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
 

Enthousiast geworden?

Ben jij de Onderhoudscoördinator die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629233) of mail naar HR@inno-metaal.nl.