Heb jij altijd al met de nieuwste plaatwerkmachines willen werken? Ben jij gedreven in techniek? Als operator ben jij verantwoordelijk voor het snijden en ponsen van plaatwerk en ben jij een enorm belangrijke schakel aan het begin van het productieproces. Ben jij de Operator pons-laser die zelfstandig is en in twee ploegen wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Operator pons-laser


Wat ga je doen?

Als operator bedien je zelfstandig meerdere machines tegelijkertijd, zowel de ponsmachine als onze nieuwste lasersnijmachines, waar er maar één van in Nederland staat. Daarnaast kunnen er ook andere werkzaamheden van je gevraagd worden. Je bent verantwoordelijk voor:

- Het afstemmen met werkvoorbereiding over het te gebruiken CNC programma voor het benodigde product. Je programmeert de machine zelf.

- Het zelfstandig maken van uitslagen van plaatwerkproducten met behulp van de pons-/lasersnijmachine’ s, dit door middel van correct ombouwen en in- en bijstellen van de machines.

- Het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles en zorgt ervoor dat je gemaakt producten goed doorgaan naar de volgende bewerking.

- Het meedenken op het gebied van kwaliteit-, product- en procesverbeteringen.

- Het onderhouden van de machines en lost waar nodig zelfstandig (kleine) storingen op.

 

Wat breng je daarvoor mee?

- Een afgeronde mbo opleiding in de richting metaal bewerking / werktuigbouwkunde, of een deelname aan een BBL opleiding met ambitie om op termijn intern door te groeien binnen de organisatie.
- Affiniteit met techniek en metaal in een modern, geautomatiseerd machinepark.
- Je kunt tekeningen lezen en maakt gebruik van meetmiddelen.
- Je bent bereidt om in de 2-ploegendienst te werken.
- Beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.


Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 140 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.Wat krijg je er voor terug?

- Een uitdagende baan bij een innovatief bedrijf
- Professionele begeleiding
- Een salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring
- 27 vakantiedagen per jaar en 8% van je bruto jaarloon als vakantiegeld
- 16% ploegentoeslag
-.Een werkweek van 38 uur
- Een werkplek waar jij jezelf kan ontwikkelen als je dat graag wil.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de Operator pons-laser die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.