Eerst met gedegen vakmanschap een stabiel bedrijf neerzetten. En dan toewerken naar een verfijnd-technologische onderneming die haar klanten breed van dienst kan zijn - met deskundige medewerkers en geavanceerde technologieën. Zo kan de ontwikkeling van INNO Metaal & Assembly worden gekenschetst.

Grondlegger Harry van den Hazelkamp begon in 1987 met een eigen bedrijf in plaatwerk. Al gauw bezorgde hij zijn bedrijf een pionierspositie dankzij een ultramodern machinepark. Een positie die nooit meer verloren ging. Dankzij continue investeren in nieuwe technologie en deze toepassen in mechatronische componenten bleef INNO toonaangevend.

Om de ontwikkelingen te stroomlijnen kwam een aantal jaar later naast INNO-metaal een tweede bedrijfspoot: INNO-assembly. Zo ontstond een organisatie waarin ontwerp, productie van onderdelen en assemblage onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En die daarmee een totaalpakket van de hoogste kwaliteit kan bieden. Diverse ISO-certificaten zijn daarvan het bewijs.

INNO-metaal & assembly – voor het gemak verder aangeduid als INNO – bestaat inmiddels bijna dertig jaar. Er werken ruim 140 medewerkers. Die hebben hun werkplekken in de voorbereiding (engineering), de productie (metaalbewerking en montage) en ondersteunende diensten als inkoop en planning.

De directievoering van INNO is vandaag de dag in handen van de tweede generatie, Gertjan van den Hazelkamp en Anouk Manders. Zij houden de innovatieve kwaliteiten van INNO hoog in het vaandel, zonder het warmhartige karakter van hun familiebedrijf uit het oog te verliezen.