Krijg je energie van het samen verbeteren van processen? Til jij met jouw vaardigheden en kennis de verbetercultuur binnen INNO naar een hoger niveau? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

                  Projectleider LEAN/QRM


Wat ga je doen?
Als Projectleider heb je een zeer veelzijdige functie. Diverse uiteenlopende projecten ga je begeleiden en ondersteunen. Je stuurt zelf de projecten aan en kan naar eigen inzichten hier invulling aan geven. Projecten als: lean, workflow, digitalisering, robotisering, QRM staan onder andere op de planning, deze uitdagingen ga je niet uit de weg en jij zorgt als kartrekker voor het succes binnen de organisatie. Belangrijk hierin is, dat je draagvlak creëert en de mensen van verschillende disciplines op de juiste manier meekrijgt in je verandering-/ verbeteringsproces. Met jouw (technische) bedrijfskundige expertise in combinatie met jouw communicatievaardigheden ben je de belangrijke schakel tussen directie en de productie. Je weet de belangen van ieder op de juiste manier te behartigen. Het zou toch tof zijn als je eindresultaat ook meteen zichtbaar is, door samen met je collega’s de implantatie uit te voeren! Wie wil deze job nu niet?


Wat breng je daarvoor mee?
Jij bent iemand die denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent proactief en weet van aanpakken. Je bent een uitstekende organisator en je houdt ervan om jezelf én de organisatie verder te ontwikkelen. Je kunt situaties analyseren en omzetten in het geven van inhoudelijke feedback. Bovendien durf je initiatief te nemen, ben je communicatief vaardig en overtuigend. Je bent een verbinder en draagt bij aan een goede samenwerking tussen verschillende afdelingen/bedrijven binnen INNO.

Je hebt:

- Een afgeronde HBO opleiding richting technische bedrijfskunde;

- Een green belt opleiding en/of ambitie om deze opleiding te doen

- Een drive met continu verbeterprogramma’s en -methodes (QRM, Lean Green    Belt);

- Een sterk analytisch vermogen en je vertaalt data makkelijk naar concrete acties;

- Communicatief sterk; in staat met alle lagen van organisatie te schakelen

- Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de    Nederlandse en Engelse taal.

 

Waar ga je dit doen?
INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 140 medewerkers en bestaat 35 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Een toeleverancier met fabricage en montage in één. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen.

- Een organisatie in verandering.

- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.

- Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.

- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.

- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

 

Enthousiast geworden?
Ben jij de Projectleider die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.