INNO, profileert zich als leverancier van totaaloplossingen: van productieontwerp tot en met realisatie. INNO wil verdere groei realiseren door focus op het snijvlak van toeleverancier én productontwikkeling. Zij wil haar klanten verder ontzorgen en ondersteunen in de ontwikkeling van sheet-metal based mechatronics tegen een optimale kostprijs. Hierbij richt de organisatie zich op (complete) ontwerpopdrachten die gericht zijn op uiteindelijke serie-fabricage in huis. Daarom investeert INNO momenteel in een versterking van haar ontwerpafdeling en in een verbreding van haar manufacturing competence.


In verband met deze groei zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de rol van:

Senior mechnical engineer/ projectleader

In deze rol ben je samen met een (nieuwe) klant bezig om het technisch vraagstuk helder te krijgen, waar je aan de slag gaat met het zelfstandig of in teamverband het ontwerp te maken van (een deel) van een machine. De machines die ontwikkeld, gemaakt en geassembleerd worden binnen INNO zijn veelal voor de medische industrie. Als senior ben je de kar trekker van het project tot en met overdracht naar productie. Taken die hierbij horen zijn:

• Beoordelen van door klant verstrekte functionele specificaties op volledigheid van eisen en wensen
• Opvolgen van projectplanningen voor nieuwe en lopende projecten. Zorgdragen voor het correct laten verlopen van het project (binnen tijd, budget en andere eisen)
• Ontwerpen van 3D model en het maken van werktekeningen van nieuwe producten aan de hand van de functionele specificatie van de klant
• Beheren van wijzigingen en bijbehorende documentatie van lopende projecten
• Het uitvoeren van berekeningen, analyses en controles m.b.t. maakbaarheid en kwaliteitsborging
• Adviseren van klanten bij technische vraagstukken
Je zult bij start instappen op bestaande en lopende projecten om zo interne organisatie te leren kennen, maar ook om je te kunnen verdiepen in bestaande klanten waarbij nog vele kansen liggen. Met je kennis en kunde vind je het leuk om mee te denken om nog beter te worden met elkaar, kennis overdracht naar de junior engineers behoort hier zeker toe.

In het team van engineers, werk je samen met andere WTB, software en elektro engineers. Je rapporteert aan de manager engineering.

Functie-eisen:
In het bezit zijn van een HTS diploma richting Werktuigbouwkunde of mechatronica. Conceptueel ben je sterk ontwikkeld en ben je instaat om dit over te dragen aan andere collega’s. Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij:
Wij bieden je een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is, het project waar je mee bezig gaat zie je letterlijk ontstaan in ons bedrijf. We bieden je een markt conform primair en secundair arbeidspakket. 

Bent u geïnteresseerd in deze functie stuur of mail dan uw sollicitatie naar:
INNO-metaal BV
T.a.v. Mevr. J. van Gelder, HR manager
Hooge Zijde 6, 5626 DC Eindhoven tel: 040-2629233
E-mail: jannekevangelder@inno-metaal.nl