INNO-Metaal B.V. / INNO-assembly B.V. in Eindhoven is een betrouwbare toeleverancier van fijn plaatwerk onderdelen voor vooral de medische, elektronische en reprografische industrie. De organisatie is de laatste jaren explosief gegroeid mede door de uitbreiding van activiteiten die zich nu niet alleen richt op het produceren en leveren van plaatwerk maar ook op het leveren van (sub) assemblies en complete systemen inclusief ontwikkeling en engineering. De in meer dan 30 jaar opgebouwde kennis en het hoge kwaliteitsniveau van INNO-metaal BV heeft geleid tot partnerships met diverse grote industriële bedrijven. Op dit moment werken er ongeveer 145 gekwalificeerde medewerkers bij INNO-metaal BV.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker/-ster voor de functie van:

Strategisch  inkoper (fulltime)/ Teamleader inkoop

Het is jouw verantwoordelijkheid dat het strategische inkoopbeleid bijdraagt aan de realisatie van de organisatie doelstellingen. Samen met het management en/of directie formuleer je het inkoopbeleid, je stemt dit af binnen de organisatie en je voert het uit. Daarnaast werk je aan het optimaliseren en standaardiseren van de huidige supply chain en stuur je de operationele inkoop aan. In deze veelzijdige functie kom je met alle facetten van inkoop in aanraking.

De hoofdtaken binnen deze rol:
- Het opstellen en managen van het leveranciersbestand door middel van juiste strategische en commerciële afwegingen. Daarnaast breng je de leveranciersprestaties in kaart, houd je audits en werk je samen met de leveranciers aan verbeteringen. Dit alles doe je met behoud van de relatie.
- Flexibiliteit in de keten naar de leverancier vergroten om zo sneller in te haken op fluctuaties in de vraag.
- Samen met de afdelingen verkoop en engineering werk je nauw samen voor het begeleiden en ondersteunen van ontwikkelingsprojecten en wijzigingstrajecten.
- Het selecteren van juiste leveranciers, opstellen van contracten, supply chain opzetten tot en met het overdragen naar de operationele inkoop.
- Het optimaliseren van het inkoopproces, daarbij ook in het ERP systeem en het reduceren van de inkoopkosten door o.a. het toepassen van QDC. 
- Tenslotte als een meewerkend voorman neem je de leiding en verantwoordelijkheid over het Inkoop team (3 personen) en maak je de vertaalslag van processturing naar praktische oplossingen. Daarnaast inspireer en motiveer je het team om zich ver te ontwikkelen.

Jouw profiel:
- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afgeronde hbo-opleiding
Technische bedrijfskunde, Supply Chain Management. Dit aangevuld met minimaal NEVI 1, (NEVI 2 is een pluspunt).
- Je hebt minimaal 3 jaar professionele ervaring in een inkoopfunctie, bij voorkeur een tactische/strategische functie. Daarbij heb je de ambitie om je te ontwikkelingen tot leidinggevende.
- Je hebt affiniteit met techniek en productie en bent commercieel ingesteld.
- Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden, je bent resultaatgericht, gedreven en bent doeltreffend om de relatie met leveranciers goed te managen.
- Je hebt uitstekende communicatievaardigheden in Nederlandse, Engelse en Duitse taal (met name in woord en geschrift)
- Tenslotte is ervaring van Glovia G2 gewenst, geen noodzaak.

 
Ons aanbod:
- Als jij de juiste persoon bent krijg je binnen deze rol de verantwoordelijkheid en vrijheid echt het onderscheid te maken binnen de inkoopafdeling.
- Een informele werksfeer binnen een ambitieuze organisatie, waarbij je jezelf kan blijven ontwikkelen en uitgedaagd wordt bij de inhoud van je werk.
-  Een goed markconform salaris, afgewogen op basis van ervaring.
-  Diverse opleidingsmogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur of mail dan je sollicitatie naar:
INNO-metaal BV
T.a.v. Mevr. V. Wolters, HR-officer
Hooge Zijde 6, 5626 DC Eindhoven tel: 040-2629233
E-mail: valeriewolters@inno-metaal.nl