Zit onderhandelen in jouw DNA? En ben jij commercieel, resultaatgericht en analytisch als de beste, terwijl je de goede relatie met klanten en leveranciers kunt behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

                   Strategisch Inkoper

Wat ga je doen?

Als Strategisch Inkoper ligt je focus op het effectief managen van bestaande leveranciers en het in kaart brengen en selecteren van interessante nieuwe leveranciers. Je maakt de juiste strategische en commerciële afwegingen. De kwaliteitseisen van de klanten van INNO spelen hierbij een belangrijke rol. Zeker omdat INNO zich sterk richt op de medische industrie waar precisie, expertise en specialisme cruciaal zijn. Je voert zelfstandig audits uit (gem.1x per maand), brengt de leveranciersprestaties in kaart en geeft input voor verbeteringen. Denk hierbij aan verkorten doorlooptijd, verkleinen foutkans en verlagen TCO. Uiteraard leg je alles vast in heldere contractafspraken en SLA’s. Je stuurt op flexibiliteit in de keten zodat je snel kunt inspelen op fluctuaties in productaanvraag.

Als spil binnen de organisatie bouw je een open en prettige samenwerking op met de afdelingen logistiek, engineering, kwaliteit, verkoop, planning en productie. Je krijgt energie van de techniek achter producten en de dynamiek van de machines als je door de productie loopt. Ook met de producten die je inkoopt heb je de nodige affiniteit: gereedschappen, kunststoffen, metaal, chemische behandelingen, elektronica, aandrijvingen etc. In deze omgeving voel je je als een vis in het water. De basis voor je eigen succes en voor je onderscheidende bijdrage aan de ambitie van INNO!

Wat breng je daarvoor mee?

Een communicatief sterke relatiebouwer en een scherp onderhandelaar die processen kan verbeteren en bereid is om bij te springen bij de operationele inkoop als het nodig is. Je bent vrij om zelf initiatief te nemen waar je kansen ziet en kunt hierbij goed onderbouwde afwegingen maken en prioriteiten stellen in het belang van het bedrijf.


Je hebt:

- Minimaal HBO opgeleid én technische affiniteit, bijv. Technische bedrijfskunde, Supply Chain Management.
- 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
- Affiniteit met commercie en techniek.
- Integraal organisatorisch vermogen
- Analytische skills en ervaring met performance management
- Een goede kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Glovia.
- Een positieve instelling gecombineerd met uitgesproken communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 135 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.

Wat krijg je er voor terug?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

Enthousiast geworden?

Ben jij de Strategisch inkoper die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.