Ben jij de lasser die altijd de mooiste las wil leggen? Vind jij het niet erg om vies te worden? Werk je graag met je handen? Als lasser vind jij het leuk om onderdelen samen te stellen. Heb je ervaring met TIG lassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en zijn we op zoek naar jou!

              TIG Lasser (fulltime)

 
Wat ga je doen?

Als TIG lasser ga je aan het werk op de lasafdeling waar 10 collega’s bestaand uit lassers, puntlassers en afwerkers onderdeel zijn van het team. Je gaat diverse onderdelen tot een compleet product samenstellen. Tevens worden deze producten, ook op dezelfde afdeling, geschuurd en afgebraamd om het gereed te maken voor de volgende (lak)bewerking. Met als uiteindelijk doel het samenstellen en verbinden van onderdelen tot een compleet gelast product volgens werktekening en werkinstructie. Als lasser ben je verantwoordelijk voor:

- Het  correct instellen van lasapparatuur;
- Het werken conform werkinstructie en met een werktekening;
- TIG lassen om van onderdelen tot een samenstelling te komen;
- Het tussentijds controleren volgens werkinstructie van de producten met behulp van diverse meetmiddelen.

Daarnaast wordt er ook gevraagd om andere werkzaamheden uit te voeren binnen de lasafdeling, maar ook op andere afdelingen.

 

Wat breng je daarvoor mee?

- Minimaal een afgeronde, technische MBO opleiding;
- Een certificaat RVS TIG lassen niveau 2/3;
- Minimaal 3 jaar werkervaring met TIG lassen, meten en het lezen van tekeningen;
- Bekwaam in het afwerken van lassen met diverse handgereedschappen;
- Daarnaast heb je een proactieve houding, ben je nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
- Kwaliteitsbewust, met oog voor detail;
- Beheersing van de Nederlandse taal.

 

Waar kom je te werken?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft ruim 100 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.Wat bieden we jou?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.
- Ruimte om zelf met initiatieven te komen en deze uit te voeren.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
 

Solliciteren?
Ben jij de TIG lasser die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel Valerie 040-7600954 en Elly 040-2629230 of mail naar HR@inno-metaal.nl.