INNO als leerbedrijf

INNO zet zijn vakkennis en technologieƫn in voor de eigen bedrijfsvoering. Maar daarnaast neemt het bedrijf ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door ruimte te creƫren voor jong talent, biedt INNO jongeren die een vakopleiding volgen meer perspectief op een plek op de arbeidsmarkt.

BBL en BOL
In de eerste plaats gaat het om leerlingen van een BBL- of BOL-opleiding (niveau 1 t/m 4). Voor hun werkplek, stageplaats of afstudeerproject kunnen zij terecht bij INNO-metaal | assembly, waar ze verzekerd zijn van deskundige begeleiding. Immers INNO is een erkend leerbedrijf, daartoe aangewezen door Kenteq, het Kennis- en Adviescentrum voor de techniekbranche. Zie s-bb.nl of kenteq.nl

Leerlingen die bij INNO de wereld van de techniek willen ontdekken, kunnen op verschillende niveaus instappen, bijvoorbeeld als assistent, als basis beroepsbeoefenaar, als vakfunctionaris, of als middenkaderspecialist. Op elk niveau staan speciaal opgeleide praktijkbegeleiders klaar.

 

Heb je passie voor techniek en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Informeer dan naar mogelijkheden via: sollicitatie@inno-metaal.nl

Vergeet niet je cv toe te voegen met daarbij ook een korte motivatie waarin je aangeeft welke opleiding je wilt gaan volgen.

HBO en WO
Ook voor hoger opgeleiden kan INNO-metaal | assembly van betekenis zijn. Op de afdelingen Logistiek, Finance, Inkoop, Quality, werkvoorbereiding of Engineering zijn jaarlijks plekken beschikbaar voor stagiaires of afstudeerders op HBO- en WO-niveau. Samen met de student gaan we op zoek gaan naar een passende opdracht, die aansluit bij de studie en die bijdraagt aan meer zelfstandigheid en doorzettingsvermogen bij de student.

Wil je weten welke mogelijkheden wij bieden? Informeer naar mogelijkheden via sollicitatie@inno-metaal.nl
Vergeet niet je cv toe te voegen en een korte motivatie waarin je aangeeft welke opleiding je volgt en voor welke periode (en hoeveel uur per week) je op zoek bent naar een stage of opdracht.