Ben je onlangs afgestudeerd of net actief als financieel professional? Krijg je energie van financiële vraagstukken en sta je op scherp om alle financiële processen in goede banen te leiden? Ben je dol op cijfers en zoek je een uitdagende baan in de regio Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financieel HBO starter


Wat ga je doen?
Je gaat samen met een collega de gehele financiële administratie nauwkeurig beheren, controleren en rapporteren. In deze rol houd je je bezig met een breed scala aan werkzaamheden op financieel gebied en leg je direct verantwoording af aan de Financieel manager waarmee je nauw samenwerkt. De werkzaamheden zullen van tijd tot tijd rouleren zodat je uiteindelijk alle facetten van het vak kunt uitoefenen. Je verwerkt de verkoopfacturen: prijscontrole, debiteurenbeheer en -rapportage. Daarnaast verwerk je ook de inkoopfacturen: matching van prijs en hoeveelheid, crediteurenbeheer en -rapportage via Readsoft (OCR). Je draagt zorg voor de interne doorbelastingen (interne materiaal transfers, algemene doorbelasting). Je doet belastingaangiftes/ CBS aangiftes en verwerkt het bank- en kasboek. Je stelt de maandelijkse balansspecificaties op en stemt deze af. Je houdt de vaste activa administratie bij: investeringen activeren, afschrijvingsrun draaien. Je bewaakt de voorraadadministratie. Je maakt kostprijscalculaties (machine- en manuur tarieven) en nacalculaties van afgeronde werkorders. Je stelt de geconsolideerde maandrapportage op (P&L, BS, Omzet, Marges, Voorraad, Debiteuren, Crediteuren).

Op termijn kun je je verder ontwikkelen naar controlling. Je voorziet dan het management van financiële analyses en inzichten via SAP Business Objects. Daarnaast zijn er verschillende projecten, hierbij moet je denken aan verdere automatisering van de financiële administratie binnen ons ERP systeem (Glovia) en de daaraan gekoppelde systemen. Verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen, zodat we de volledigheid van kosten en opbrengsten kunnen borgen.
 

Wat breng je daarvoor mee?
Als professional ben je punctueel, stressbestendig en houd je van aanpakken. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent analytisch en een vastbijter als het gaat om het uitzoeken van cijfers.

Je hebt:
- Een afgeronde hbo opleiding in financiële richting, aangevuld met stage of beginnend werkervaring binnen de financiële branche.
- Goede kennis en vaardigheden in Excel.
- Ervaring met ERP systemen. Glovia is een pre.
- Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als geschrift. Duitse is een pre.


Waar ga je dit doen?
INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 125 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het is een familiebedrijf met korte lijnen waar je veel vrijheid hebt en jij direct het verschil kan maken. De werksfeer kenmerkt zich als open, direct en resultaatgericht in een informele werkomgeving.


Wat krijg je er voor terug?
- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in  verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.- Uitdagende klanten in een internationaal speelveld.
- Bevlogen collega’s en prachtige producten met maatschappelijke betekenis.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.


Enthousiast geworden?
Ben jij de Financieel HBO starter die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629233) of mail naar HR@inno-metaal.nl.