Hé aanpakker, werk jij graag in een team en doe je graag fysiek werk? Vind jij het leuk om allround bezig te zijn in de logistiek? Als logistiek medewerker ben jij een belangrijke ondersteuning voor onze productie, om te zorgen dat de producten op tijd worden geleverd. Raak jij enthousiast en ben jij op zoek naar een bijbaan, BBL werplek of een structurele baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Logistiek medewerker 

Wat ga je doen?

Alles wat te maken heeft met inkomende- uitgaande goederen - intern transport - verzendklaar maken en zendingen aanmelden, vallen binnen de verantwoordelijkheden van dit team. Je zorgt dat de juiste spullen, op het juiste moment, op de juiste plaats staan. Je controleert tijdens deze werkzaamheden de goederen op kwaliteit, kwantiteit en meldt afwijkingen tijdig. Voorraadbeheer en locatiesturing, het inregelen van de daarvoor benodigde systemen en leuke projecten behoren ook tot je taken.

De werkzaamheden die iedere dag terugkeren zijn:

- Laden en lossen van vrachtwagens
- Verpakken en herpakken van goederen
- Verzendklaar maken van orders
- Controleren en verwerken van geretourneerde goederen.
- Administratief verwerken van pakbonnen en voorraden in het computersysteem
- Opruimen en schoonhouden van het magazijn
- Transporteren van producten naar juiste de afdelingen
- Bewaken van inpak instructies
- Signaleren van fouten m.b.t. aangeleverde producten bij expeditie

Binnen het team rouleer je van afdeling (inkomende goederen, uitgaande goederen, specifieke productie afdelingen bevoorraden e.d.). Afhankelijk van waar je staat, werk je veel met de heftruck, pomp-, pallet-, of benenwagen.

Wat breng je daarvoor mee?

- Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.
- Je vindt het leuk om in een magazijn te werken, bijvoorkeur in een productieomgeving.
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Waar ga je dit doen?

INNO Metaal & Assembly (INNO) is gevestigd in Eindhoven, heeft 135 medewerkers en bestaat ruim 30 jaar. In de loop van de jaren is de organisatie uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare toeleverancier en system integrator die haar klanten sterker wil maken met innovatieve, mecha(tro)nische producten. Door zowel specialistisch fijn plaat- & laswerk als complete assemblages gemaakt, inclusief besturingen en aandrijvingen toe te leveren. INNO heeft de ambitie om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen.

Het logistiek team bestaat uit 7 logistieke medewerkers, zij worden aangestuurd door een teamleider logistiek waar je ook aan rapporteert. De afdeling is bezig om profesionaliseringslagen te maken. Dit betekent een dynamische omgeving met veel afwisseling in werk. 

Wat bieden we jou?

- Familiebedrijf met no-nonsense mentaliteit en korte lijnen, een organisatie in verandering.
- Goede arbeidsvoorwaarden en volop ruimte voor ontwikkeling.
- Een dagdienst functie waarin je werkt van 7.45 uur tot 16.30 uur en vrijdag middag tot 14.30 uur.
- Deze functie kan zowel in fulltime als parttime dienstverband uitgevoerd worden.
- Meebouwen aan succes, je invloed is direct merk- en meetbaar.

Enthousiast geworden?

Ben jij de Logistiek medewerker die we zoeken? Reageer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen? Bel ons Valerie (040-7600954) of Elly (040-2629230) of mail naar HR@inno-metaal.nl.